Melayan AJL-Z Sekejap

Ini bukan Anugerah Juara Lagu (AJL – 25). Tapi Anugerah Juara Lagu Zikir. (AJL – Z)

Sebelum melayan AJL- Z,.. ada sedikit info berkenaan AJL-25 untuk di kongsi..

AJL – 25

Ramai yang mencari2 dan masih mengkaji jika terdapat simbol2 Illuminati pada AJL-25 baru2 ni.. dan hasil penemuannya serba sedikit adalah seperti berikut:-

  • Nombor illuminati 777 terdapat pada tali gitar Bunkface
  • Stacy-mcm biasa – Checkers-box & api
  • Syarifah Aini-Woman in red dress????  😀
  • Anna Raffali-5 angle cage & red dress.. (walaupun ramai xpuas hati Anna Raffali jd juara.)

Kesimpulannya, tidak kira macammana bentuk simbol dan sejelas mana unsur Illuminati yg ditayangkan pada AJL tersebut, hakikat sebenarnya… percambahan muzik2 batil bada akhir zaman memang sah mungkarnya berbanding simbol2 Illuminati yang masih samar dan sukar di cari pada mana2 AJL sekalipun. Anda tidak memerlukan kitab Nostradamus untuk memahaminya ataupun alat2 canggih untuk analisis kerana ianya cukup jelas.

Sabda nabi sangat jelas menerangkan ttg kemungkaran2 yg berlaku sebelum tibanya Yaumul Qiyamah yg salah satunya adalah bilamana muzik2 dan penyanyi2 wanita bermaharajalela.

“Pada akhir zaman akan terjadi tanah runtuh, rusuhan dan perubahan muka.” Ada yang bertanya kepada Rasulullah, “Wahai Rasulullah, bila hal ini terjadi?”. Baginda menjawab,” Apabila telah bermaharajalela bunyi-bunyian (muzik) dan penyanyi-penyanyi wanita” – H.R Ibn majah

Memang kadang-kadang, jiwa yang sudah sangat melekat dengan dunia, memerlukan masa untuk ditundukkan mengikut syariah.. Sungguhpun begitu bagi peminat2 muzik dan nyanyian, Islam sentiasa datang dengan pelbagai alternatif yang halal dan lebih serasi dengan fitrah manusia. So, jangan risau, kita masih boleh berhibur.. diringkaskan Hiburan itu sepatutnya menjadikan kita lebih asyik, ingat dan dekat kepada tuhan, sebaliknya jika dengan berhibur itu kita menjadi lupa tuhan, hati rasa berat untuk beribadah, fikiran lalai dan lupa kepada akhirat, baik tinggalkan saja.

dengarkan AJL Z…

Mungkin juga ketika sudah munculnya Imam Mahdi pada akhir zaman, AJL yang disorak dan mempunyai jutaan peminat ini akan ditukarkan kepada AJL Z versi syar’ie.. Sudah tentu ianya mengasyikkan, namun ia lebih menghidupkan ruh untuk beribadah dan ingat ALlah.. Tidak mustahil, sebab, sudah ada yg mulakannya..

Moga kita juga dikurniakan kejayaan dalam beramal..

Number illuminati 777 di tali gitar bunk face
Advertisements

About 2000N
Firdaus Azinun 20 February - Ulitsa Volgina, Moscow

One Response to Melayan AJL-Z Sekejap

  1. 2000n says:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: