Taktik Pembunuhan dan Eksploitasi Wanita Dalam Kitab Yahudi

1. Yahudi adalah bangsa yang sangat kuat berpegang dengan agama mereka. Ular, adalah sesuatu yang suci bagi aqidah Yahudi. dan kita boleh melihat banyak simbol ini digunakan sebagai simbol rasmi dalam pertubuhan sosial dan kerajaan antarabangsa.

2. Syiar dan pelbagai simbol-simbol Yahudi kita dapat lihat dimana-mana dan ini digunakan untuk mendidik serta memupuk semangat patriotik dikalangan yahudi-yahudi di seluruh dunia secara senyap.

3. Yahudi juga mempunyai beberapa kitab yang masyhur yang ditulis sendiri oleh mereka iaitu, Talmud iaitu kitab suci bagi orang Yahudi dan juga Kristian selain Taurat dan beberapa kitab lagi.

4. Kitab Taurah yang telah diselewengkan menyebut bahawa segala harta didunia adalah milik Yahudi yang dirampas daripada mereka. Oleh itu mereka berkewajipan untuk mengembalikannya walaupun mengorbankan maruah. Lalu mereka menghantar pemudi-pemudi mereka keseluruh dunia.

5. Melalui seks dan kerosakan akhlak mereka dapat menguasai dunia. Kegiatan ini memberikan keuntungan yang besar kepada Israel sekarang.

6. Namun, Kitab Easter dan Yahudit mungkin agak ganjil sedikit. Kitab ini setiap satunya menceritakan kisah ‘Lagenda Rekaan’ seorang wanita Yahudi yang berkahwin dengan seorang pemerintah Parsi yang bukan Yahudi.

7. Wanita Yahudi ini menggunakan kecantikannya yang menawan untuk melawan kezaliman yang menimpa orang-orang Yahudi dengan cara mempengaruhi pemerintah itu (suaminya) agar membunuh para penentang Yahudi dari kalangan bangsa Parsi.

8. Melalui hasutannya itu, orang-orang Yahudi berjaya membunuh para penentang mereka dari kalangan orang Parsi seramai 70 ribu orang pada satu malam sahaja. Oleh itu sehari selepas kejadian pembunuhan dan penyembelihan tersebut, iaitu 21 Mac menjadi hari perayaan dikalangan orang Yahudi hinggalah sekarang.

9. Oleh yang demikian, bukanlah sesuatu yang baru dikalangan Yahudi sekiranya berbuat kejam dan menggunakan kaum wanita dalam strategi pembunuhan dan pemusnahan dari dalam. Cukuplah pelajaran daripada sejarah memberitahu bahawa ibu kepada pemusnah kekhalifahan Kerajaan Islam  ‘Utsmaniah adalah seorang Yahudi!

– By Firdaus Azinun

Advertisements

About 2000N
Firdaus Azinun 20 February - Ulitsa Volgina, Moscow

One Response to Taktik Pembunuhan dan Eksploitasi Wanita Dalam Kitab Yahudi

  1. umaralfateh says:

    Teruskan menulis ya akhi , mencelikkan manusia dengan ilmu , meluaskan sisi pandang manusia dengan ilmu , moga ianya menjadi tinta yang menjadi saksi di Hari yang tiada dapat membantu selain amal di dunia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: